Boka handler om hovedpersonen Georg og hans familie som driver med modelljernbaner. De er de beste i bransjen og vil ta det til det neste nivået. Året er 1969, det året amerikanerne dro til månen. Familien får tak i noen papirer og lager elektrisk fjernstyrte tog. Militæret vil bruke teknologien til familien til militære raketter og utpresser dem til å lage dødelige raketter til krig.

Dette er en spenningsbok blandet inn i virkeligheten.  Temaet i boka er liksom at det er veldig farlig å ha store hemmeligheter som ikke må bli avslørt.

Jeg liker denne boka fordi den er så ekte at jeg faktisk lurer på om det har skjedd i virkeligheten. Jeg syns den er spennende, den er veldig spennende fordi at det er så mange utrolige og spennende handlinger. Pluss at den viser hvor farlig det kan være med store hemmeligheter. Spenningen begynte fort og holdt ut hele boka som er veldig bra for en ivrig leser. Forfatteren får til veldig mye bra i denne boken.

Dette er en god bok som jeg ikke klarer å legge fra meg når jeg først er i gang. Jeg vil absolutt anbefale denne boka til alle mellom 11-14 fordi at det er en del vanskelige ord og mennesker som kan være litt vanskelig for de yngre. Dette var en bok som var akkurat for meg. Ikke for lang, ikke for kort og aldri kjedelig.

Elev fra Eiksmarka skole

Bestill boka her

Translate »