Alt som rimer på Gro av Elin HanssonBokens forside

Gro blir forelska for aller første gang! Men med en bestevenn som er dronning over drama blir det vanskelig når de forelsker seg i samme gutt. Og når de i tillegg setter opp teaterstykke på skolen blir ting vanskeligere, men kanskje bestemor og noen nye venner kan hjelpe. I boka «Alt som rimer på Gro» opplever du et spennende liv, flauhet og kjærlighet gjennom øynene til den unge dikteren Gro.

Jeg syns kjærlighetsboka «Alt som rimer på Gro» er en veldig bra og morsom vennskaps- og dramafortelling. Den forklarer forelskelse på en annen måte som jeg liker veldig godt. I tillegg til det er boka full av små og morsomme dikt. Disse er det mange av! Den er livlig og fin. Du møter ikke bare kjærlighet men også masse drama og følelsen av å miste venner.

Denne boka river meg med og gjør at jeg vil lese videre fordi den er enkel å forstå. Jeg ville anbefalt denne supre boka til de som liker bøker med et annet syn på kjærlighet og for 9 år+ fordi jeg tenker alderen passer til denne morsomme historien.

Skrevet av en elev på 7. trinn ved Eiksmarka skole.

Translate »