Bøllebråk av Michael Fry

Nick er muligens den korteste tolvåringen på planeten, i hvert fall på skolen. Molly har det motsatte problemet, der hun rager halvannet hode over resten av elevene. Karl … er helt håpløs.

Det er ikke så lenge siden skoleåret startet, men Nick har allerede rukket å bli stengt inne i skapet sitt åtte ganger, Karl har blitt hengt opp etter shortsen på en knagg ni ganger, og Molly har fått skolissene knyttet sammen syv ganger.

Skolerådgiveren, frøken Daniels, tror at det bare er et spørsmål om å passe inn. Så hun bestemmer at Nick, Molly og Karl skal danne Skolepatruljen – for å passe inn. Tja. Verken Nick eller Molly tror dette er en god idé, mens Karl er overlykkelig – han har til nå vært det eneste medlemmet av Skolepatruljen. Kan det bli mindre kult?

Men de får uventet hjelp av vaktmesteren, Mr. Dupree, som lærer dem noen triks for å ta kontroll over bøllene. Og kanskje får de litt hjelp av skolespøkelset Emily?

Dette er første bok i serien «Nerdepatruljen» om Nick, Molly og Karl; hysterisk morsomt og med en god blanding av tekst og tegnig. Hvis du liker «Gutta i trehuset» og «En pingles dagbok», bør du absolutt sjekke ut denne serien!

Translate »