Monster-vinter av Mats Wänblad.
Dette er en ny herlig overraskende fortelling om den grøssende Monsterfamilien. Det har snødd hele natten. Ebba og Boris tar med kjelken til akebakken. Men Boris føler seg ikke glad selv om han suser nedover bakken. Hva kan det være? Da Ebba endelig forstår hva det er, finner hun på verdens beste overraskelse for å gjøre ham glad igjen. Fin bok med lite tekst for deg som liker å lese selv.
Bestill boken fra Bærum bibliotek

Tom Gates : Ekstra stilige saker (eh) av Liz Pichon (bok 6).
Det er kaldt ute, og Tom venter bare på at det skal begynne å snø slik at han og Derek kan ha snøballkrig. Problemet er at det snør så heftig at skolen blir stengt, og Tom må være hjemme sammen med den gretne søsteren sin og en gjeng slektninger som har kommet på besøk for å planlegge besteforeldrenes gullbryllupsfest. Det var ikke akkurat dette Tom drømte om.
Super bok for deg som liker humor med morsomme tegninger.
Bestill boken fra Bærum bibliotek

Ismonsteret av David Walliams.
Else (10 år og foreldreløs) har rømt fra barnehjemmet og søkt tilflukt i Naturhistorisk museum i London. Der hjelper hun til med utstillingen av Ismonsteret – en 10 000 år gammel ullhåret mammut som er nedfrosset og perfekt bevart. Else bestemmer seg for å sette mammuten fri. Sammen med sine nye venner på museet, legger hun ut på en ekspedisjon for å returnere sin opptinte venn til Nordpolen. Ismonsteret er en eventyrlig historie om håp og samhold, om å finne sin plass i en uforutsigbar verden og om å sloss for det man tror på.
Bestill boken fra Bærum bibliotek

Purriot og skimysteriet av Bjørn F. Rørvik & Ragnar Aalbu.
Det er VM i Norge. Men på grunn av lite snø i hovedstaden er en del av øvelsene flyttet til Hurlumskogen, der hvit snø er like sikkert som norske medaljer. Purriot er middels interessert, men Paprika er i fistel, hun elsker å heie på nordmennene foran TV-en. Best av alle er Gunnar Granbarbråten, superstjernen som banker de andre løperne sønder og sammen. Russeren Agurkurorov og svenskefavoritten Lars Bjørk kan bare dra hjem og legge seg – dette blir gull til Norge!
Men så skjer det utenkelige. En av de første nettene under VM stjeles skiene til Granbarbråten. Alle skiene!! Saken er klar: Purriot må fram med lupen og løse det store skimysteriet, ellers spøker det for norsk gull.
Bestill boken fra Bærum bibliotek

Translate »