Hva skjer når Adolf Eichman, arkitekten bak Holocaust, dukker opp i Drammen? Bli med når vi snakker med forfatter Kristian Klausen.

I siste episode av vår podkast fikk vi besøk av Kristian Klausen, forfatteren bak noen av våre personlige favorittromaner på denne siden av 2000-tallet. Med en tittel som «Mitt liv var et hett bibliotek» er vi bibliotekarer solgt! Nå er Klausen aktuell med boka «Den lille mannen fra Argentina», som er den tredje romanen i en rekke av bøker som tar utgangspunkt i at kjente personligheter blir plassert til Drammen. I den forrige boka, «Anne F», var det Anne Frank som søkte tilflukt i en loftsleilighet i Konnerudgata. I årets roman, «Den lille mannen fra Argentina», er det arkitekten bak Holocaust, Adolf Eichman, som dukker opp på togstasjonen i Drammen.

Lytt på podkasten i lenken under her! Der snakker vi også om hvilke bøker Klausen vil kaste i søpla, hvilke bøker han har som guilty pleasures, og hvilke bok han bare elsker.

Podcasten er en del av serien «10 forfattere og 30 bøker», og er støttet av Nasjonalbiblioteket. Du finner alle våre podcaster på Soundcloud og på Spotify.

 

 

 

 

Translate »