IT-tjenester og Wi-Fi

Prisliste for IT-tjenester

Kort veiledning om utskrifter via Princh

Kopiering
A4 kr.3,- per kopi
A3 kr.3,- per kopi

Fargekopi:
A4 kr.6,- per kopi
A3 kr.10,- per kopi

Merk at «rett kopi» ikke lenger utføres i Bærum bibliotek.

Utskrifter
Sort-hvitt kr.3,- per ark
Farge kr.6,- per ark

Dobbeltsidige utskrifter
Sort-hvitt kr.6,- per ark
Farge kr.12,- per ark

Vi har kun mulighet til å skrive ut i A4 format.

Faks

Innen Norge
1-4 ark kr. 10,-
5-10 ark kr. 15,-
11-20 ark kr. 25,-
Norden og Europa
1-4 ark kr. 15,-
5-10 ark kr. 25,-
USA og Canada
1-4 ark kr. 15,-
5 til 10 ark kr. 25,-
Øvrige land
1-4 ark kr. 20,-
5-10 ark kr. 35,-

 

Datamaskiner

Man kan bruke datamaskin på alle avdelinger i Bærum bibliotek. Man logger seg på med lånekortnummer og PIN-kode. Hvis du ikke har lånekort eller har glemt det hjemme fremvis legitimasjon i skranken, så hjelper vi deg på.
 

Trådløst nett

Fra alle avdelinger i Bærum bibliotek kan du få tilgang til internett via trådløst nettverk. Vi tilbyr de samme løsningene som Bærum kommune bruker i alle sine lokaler. Følgende nettverk er tilgjengelige:

BK-Gjest
Ukryptert nettverk hvor besøkende selv kan lage en bruker og få tilsendt brukernavn og passord på SMS. Brukernavnet er gyldig i 12 timer. Denne løsningen egner seg for de som har behov for tilgang av og til.

BK-Hotspot
Kryptert nettverk som krever brukernavn og passord. Gjester kan få laget en bruker ved å henvende seg til personalet. Brukernavnet varer så lenge man har behov for dette. Normalt husker enheten din nettverksnavnet, brukernavnet og passordet slik at du automatisk kobles opp på det trådløse nettet når du kommer i våre lokaler. Denne løsningen egner seg for de som har behov for tilgang jevnlig.

eduroam
Dette er et kryptert nett. For å benytte eduroam må du være student eller ansatt ved et universitet eller høyskole som er tilknyttet det verdensomspennende nettverket eduroam. Dette er en løsning for de som allerede har tilgang til eduroam via studiested eller arbeidsplass.

Klikk her for mer informasjon om trådløst nettverk fra Bærum kommunes nettsider.

Translate »