Hva skjer?

feb
28
tir
Lesesirkel @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
feb 28@13:00-14:00
Violette lever et stille liv som gravlundsvokter i en landsby i Bourgogne i Frankrike. Hun vanner blomster og steller alle gravene og vet nøyaktig hvem som ligger begravet hvor. Flere ganger om dagen stikker folk innom kjøkkenet hennes, for å få en kopp kaffe, litt portvin eller noen trøstende ord. Men Violette har også sin egen sorg å bære på. Hvor er det blitt av ektemannen og datteren, og hvorfor er hun så ensom?
Det var med sin andre bok at Valerie Perrin virkelig slo gjennom med et brak. Romanen ble en enorm anmelder og publikumsfavoritt i hjemlandet og har solgt over en million eksemplarer i Frankrike. Den norske anmelderen Cathrine Krøger skriver: «Tårene strømmer under lesningen av verdens vakreste bok. Allerede på første side ble jeg så betatt at jeg nærmest ble euforisk. Sødmen, melankolien, den tørrvittige galgenhumoren, tematikken, personene  – alt er så originalt og gråtevakkert og formfullendt at jeg gladelig ville gitt terningkast sju».
Velkommen til lesesirkel der vi snakker om denne boken. Den må leses på forhånd. Salg av kaffe. Påmelding: ei@barum.bib.no eller tlf: 67 50 96 80
Translate »