Hva skjer?

okt
23
lør
Litterær samtale med Jan Kjærstad @ Bærum bibliotek Bekkestua
okt 23@13:00-14:00

Foto: Fartein Rudjord

Kjærstad kommer for å snakke om sin nye roman, der vi blir kastet ut i en premiere på Hedda Gabler. På scenen står to kjente skuespillere som nettopp har gjort det slutt i full offentlighet, og i salen sitter statsministeren på fremste rad. Er det fremdeles Ibsens tid? Eller er det tid for hevn?
En underholdende roman om vår tid!

Intervjuer: Lars Petter Sveen. Gratisbilletter hentes på Bekkestua fra 13. oktober.

nov
11
tor
Litterær samtale med Linn Stalsberg om livet etter pandemien @ Bærum bibliotek Bekkestua
nov 11@18:00

Linn Stalsberg utkommer i høst med en bok om livet etter pandemien, Etter pandemien. Tanker om krise, kapitalisme og en ny hverdag. Vi er ikke engang i nærheten av å begripe hva de langsiktige virkningene av korona kommer til å bli. Hvilken normal er det egentlig vi skal tilbake til? Og hva om det egentlig er normalen som er selve krisen – hva gjør vi da? Arrangementet er en del av serien «Virus på økonomien» som er støttet av Fritt Ord. Intervjuer: Monica Blegvad


nov
13
lør
Forfattertreff: med Gunhild Haugnes @ Bærum bibliotek Rykkinn
nov 13@14:00-15:00

Tilfeldighetene gjorde at forfatteren fra Rykkinn skrev på en historisk roman fra svartedaudens tid da pandemien slo til. Nå er hun ute med boken Driva – urtekona ved det magiske fjellet, en historisk roman som  er bok tre i romanserien Frøyas døtre. Gunhild Haugnes er med på vår anbefalingskampanje #leslikogdel. Billetter kan hentes på Rykkinn bibliotek fra 1. november.

Forfattertreff: med Mattis Øybø og Sunniva M. Roligheten. @ Bærum bibliotek Høvik
nov 13@16:00-17:30

For 50. gang inviterer vi til tradisjonsrikt førjuls-forfattertreff på Høvik. Forfatterne presenterer sine nye romaner. “Når alt er av papir” er Sunniva M. Rolighetens skjønnlitterære debut, og romanen har fått svært gode kritikker. Det samme fikk Mattis Øybø for sin siste roman «Den siste overlevende er død”. Begrenset antall plasser. Gratisbilletter kan hentes på Høvik bibliotek fra 29. oktober. Arrangeres i samarbeid med Høvik biblioteks venner og Høvik bokhandel.

 

 

Translate »