Hva skjer?

jan
27
tor
Morgenkino : Postmannen @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
jan 27@09:30-11:30

Når den berømte dikteren Pablo Neruda rømmer fra regimet i Chile til en liten italiensk øy, forandres livet til den unge fiskeren Mario. Neruda mottar store mengder post, og for å takle den økte belastningen, må Mario hjelpe postbudet på øya. Mario begynner snart å like poesi, og et vennskap begynner å utvikles mellom ham og dikteren. Når Mario forelsker seg i Beatrice, som jobber på øyas eneste kafé, finner han ut at poesi kan hjelpe ham med å uttrykke sine følelser for  henne.

Filmen er basert på Antonio Skårmetas bok «Postmannen og Pablo Neruda» fra 1985.  Massimo Troisi, som har hovedrollen og er en av de to regissørene, døde dessverre rett etter at filmen var ferdig innspilt. Postmannen fikk mange Oscar-nominasjoner og en statuett for beste filmmusikk. En nydelig og romantisk film!  Filmvisningen er i samarbeid med Filmrommet.       Salg av morgenkaffe.

 

 

feb
16
ons
Bok og vafler: boksirkel for barn @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
feb 16@15:30-16:15

Vi ønsker å starte en lesesirkel og vil gjerne ha med deg som er mellom 10-13 år. Hvis du er glad i å lese og snakke om bøker, passer dette for deg. Boken vi skal lese  er «Mitt vidunderlige liv» av Jenny Jägerfeld. Den kan lånes på biblioteket og må leses før det første møtet. Det blir servert vafler og saft. Påmelding: e-post: ei@barum.folkebibl.no eller tlf.: 67509680

mar
3
tor
Morgenkino: De urørlige @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
mar 3@09:30-11:30

Mangemillionæren Philippe er lammet fra nakken og ned etter en paragliderulykke og må leve resten av livet i rullestol. Han bor i luksuriøse omgivelser i Paris og skal ansette en ny pleieassistent. Den eneste som skiller seg ut av søkerne er Driss, som kun har søkt jobben fordi han må vise at han er aktiv arbeidssøker, for å beholde trygdepengene. Snart utvikles et sterkt vennskap, forankret i ærlighet og humor mellom to individer som på overflaten ikke ville hatt noe til felles. Filmen er basert på en sann historie. Den har blitt et internasjonalt fenomen og sett av 20 millioner franskmenn.     Salg av morgenkaffe. Filmvisningen er i samarbeid med Filmrommet.

mar
6
søn
Barneteater : Ridder Aske møter dragen og trollet @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
mar 6@12:00-12:45

I denne forestillingen møter vi igjen helten Espen Askeladd, som reiser ut på nye eventyr. Denne gangen reiser han ikke for å målbinde prinsesser, eller fylle skreppa med merkverkdige gjenstander han finner langs sin vei. Fra Askeladden var liten gutt og lå og drømte seg bort, mens han tittet inn i glørne i grua, hadde han et ønske: «En dag skal jeg bli en ekte ridder og få plass ved kongens runde bord». «Da må du kunne kjempe ned både drager og troll» sier kongen. Askeladden tar utfordringen og legger i vei på den farefulle ferden. Når han får behov for litt hjelp, dukker det opp en gammel kjenning, en lur rev.

En snill og morsom barne og familieforestilling ved Askeladden friteater – passer for alle. Varer i ca 35 min.

mar
12
lør
Lørdagskino: Otto er et neshorn @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
mar 12@12:00-13:15

Topper er en optimistisk, glad og fantasifull gutt – til tider løper fantasien litt vel løpsk. Da han en dag finner en gammel blyant, skjer det noe så fantastisk, at selv hans villeste fantasi ikke kunne funnet det på: Blyanten viser seg å være magisk. Da Topper og vennen hans, Viggo, tegner et kjempeneshorn hjemme på stuetapeten, blir dyret levende! Neshornet døpes Otto, og guttene er veldig fornøyde med sitt nye kjæledyr. Det er imidlertid noen utfordringer med å bo i en leilighet i 3. etasje med et gult, gigantisk og sultent neshorn… Filmen varer i 1 t. , 13 min. Passer for alle. Salg av popkorn og saft. Visningen er i samarbeid med FIlmrommet.

Translate »