Hva skjer?

mar
18
lør
Kunstutstilling @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
mar 18@11:00-apr 15@15:00

Velkommen til en opplevelse av vår. Bildene er fargerike, varierte og stemningsfulle. Med årene er det blitt mange utstillinger, og nå gleder jeg meg til å henge opp ny.

Velkommen!

Ingebjørg Magelssen (kunstner)

apr
13
tor
Morgenkino @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
apr 13@09:30-11:00
Vi viser den argentinske filmen Den tyske legen fra 2013.
Stedet er Argentina, og året er 1960. Ved en tilfeldighet blir den tyske doktor Helmut Gregor oppmerksom på lille, blonde Lillith, mens hun leker på stranden. Legen fatter en helt spesiell interesse for den unge jenta, som han omtaler som «et perfekt eksemplar». Gregor tar inn på hotellet Lilliths foreldre driver og blir etter hvert familiens venn og lege. Men når det kommer for en dag at doktorens virkelige navn er Josef Mengele, snus livene deres på hodet.
Salg av morgenkaffe!
Filmvisningen er i samarbeid med Filmrommet
mai
6
lør
Lørdagskino @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
mai 6@12:00-13:30

Det blir filmvisning på Eiksmarka. Du kan henvende deg til Eiksmarka bibliotek, for å få vite hvilken film som vil bli vist.

Salg av popkorn og saft

mai
11
tor
Morgenkino @ Bærum bibliotek, Eiksmarka
mai 11@09:30-11:00
Vi viser den norske filmen Her er Harold fra 2014.
Harold har sammen med sin kone Marny drevet Lunde Møbler med suksess i over førti år. Men så åpner IKEA et nytt gigantisk kjøpesenter, og det vegg i vegg med den lille møbelbutikken. Harold og Marny går konkurs og mister både butikk og hjem. I stigende fortvilelse og sinne bestemmer Harold seg for å ta hevn. Han skal kidnappe sin nemisis- IKEA-gründer Ingvar Kamprad. Harold setter seg i sin gamle Saab og kjører mot Sverige. Manuset er basert på en av historiene i Frode Gryttens bok Saganatt.
En morsom og fandenivoldsk roadmovie med Bjørn Sundquist i hovedrollen.
Salg av morgenkaffe!
Filmvisningen er i samarbeid med Filmrommet
Translate »