Om utstillinger i Bærum bibliotek

Bærum bibliotek har stadig utstillinger. De fleste lager vi selv, mens andre ganger overlater vi plassen til andre. Maler, tegner eller tar du bilder du har lyst til å stille ut? Bærum bibliotek vil gjerne være med på å synliggjøre alt det flotte som blir laget lokalt.

Dersom du har en idé til en utstilling eller ønsker å stille ut kunsten din, ta kontakt med oss på tlf. 67 50 96 00 eller e-post: barum@barum.folkebibl.no

Aktuelle utstillinger

Maleriutstilling: Ingebjørg Magelssen og Lisa Johnson
Bærum bibliotek Eiksmarka
28. november – 15. desember 2018

***

Utstilling: BRODERIGLEDER
Bærum bibliotek Bekkestua
15. februar – 1. april 2019Broderigleder

Vi broderer fritt – av pur glede og oftest med et felles tema som ikke sjelden utfordrer oss skikkelig. Temaet kan være alt fra en værmelding til «å radbrekke» et etablert broderisting. Tråd, nål og en stoffbit – mer trenger vi egentlig ikke. Nålen, vårt viktigste redskap, går opp og ned og danner et sting og dekorerer en flate. Vi blander korte sting, lange sting, tynn tråd, tykk tråd, matt og blank tråd. Vi rett og slett tegner og maler med nål og tråd. Her er alt er lov! Naturligvis er farger, komposisjon og utrykk viktige ingredienser i broderi som kunstnerisk uttrykk.

Vi treffes omtrent en gang i måneden, viser hva vi har gjort og får konstruktiv kritikk som inspirerer til til videre utvikling. Gruppen består av Bærumsjentene Ingri Juul (87), Berit Berg (84), Inger Walker (71) og Ingvill Storli (59).

***

 

Translate »