Hva skjer?

jan
19
lør
Kathrine Aspaas om «Den emosjonelle revolusjonen» @ Bærum bibliotek Høvik
jan 19@15:00-16:00

Følelser er helt avgjørende for hvem vi er og hvilke valg vi tar. Likevel lærer vi lite om dem. Det vil Kathrine Aspaas gjøre noe med! Derfor har hun gitt ut boken Den emosjonelle revolusjonen som hun presenterer på biblioteket. Du får konkrete teknikker for å takle følelser som skuffelse, sorg og skam, og samtidig øke opplevelsen av tilhørighet og livsglede. Vi blir klokere på oss selv og på vår egen tid. I samarbeid med Høvik biblioteks venner som selger sprudlende vin i glass. Høvik bokhandel kommer og selger boken for signering.

feb
9
lør
Forfattertreff med Vigdis Hjorth @ Bærum bibliotek Høvik
feb 9@15:00-16:00

«Arv og miljø»  skapte stor diskusjon om temaet virkelighetslitteratur da den kom ut i 2016. Boken vant Bokhandlerprisen samme år. I 2018 ga Hjorth ut romanen «Lærerinnens sang». Hjorth  presenterer begge bøkene og samtaler med publikum. Høvik bokhandel selger bøkene for signering. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.

mai
25
lør
«Geitekillingen som kunne telle til ti» med Akershus teater @ Bærum bibliotek Høvik
mai 25@15:00-15:45

I samarbeid med Høvik Verk vel og Høvik biblioteks venner inviterer vi til musikalsk forestilling for barn – med Akershus teater. Forestillingen er «Geitekillingen som kunne telle til ti» av forfatter Alf Prøysen. Prøysen er forbundet med Høvik fordi han ga ut sin første bok på forlaget Høvik bok og papirhandel – dagens Høvik bokhandel. Forestillingen er gratis og passer for barn fra 3 år.

Translate »