Hva skjer?

jan
19
lør
Kathrine Aspaas om «Den emosjonelle revolusjonen» @ Bærum bibliotek Høvik
jan 19@15:00-16:00

Følelser er helt avgjørende for hvem vi er og hvilke valg vi tar. Likevel lærer vi lite om dem. Det vil Kathrine Aspaas gjøre noe med! Derfor har hun gitt ut boken Den emosjonelle revolusjonen som hun presenterer på biblioteket. Du får konkrete teknikker for å takle følelser som skuffelse, sorg og skam, og samtidig øke opplevelsen av tilhørighet og livsglede. Vi blir klokere på oss selv og på vår egen tid. I samarbeid med Høvik biblioteks venner som selger sprudlende vin i glass. Høvik bokhandel kommer og selger boken for signering.

jan
27
søn
«Konsul Iversens dag» med Per Anders Johansen @ Bærum bibliotek Høvik
jan 27@12:00-15:00

Velkommen til «Konsul Iversens dag for bibliotek, demokrati og ytringsfrihet». Vi serverer mat fra klokken 12, foredragene begynner kl. 13. Aftenpostens Russlands-korrespondent Per Anders Johansen foredrar om bl.a. status for ytringsfrihet og menneskerettigheter i Russland. Thore Lie intervjues om sin bok «En forelegger for alle» om Johan Sørensen fra Høvik og hans  billigbokserie «Bibliothek for de tusen hjem». Det var Sørensen som foreslo for Konsul Iversen å gi et nytt bibliotek i gave til alle som bodde på Høvik! Ta gjerne med om du har et eksemplar av «Bibliothek for de tusen hjem»! I samarbeid med vellene på Høvik og Høvik biblioteks venner.

 

feb
9
lør
Forfattertreff med Vigdis Hjorth @ Bærum bibliotek Høvik
feb 9@15:00-16:00

«Arv og miljø»  skapte stor diskusjon om temaet virkelighetslitteratur da den kom ut i 2016. Boken vant Bokhandlerprisen samme år. I 2018 ga Hjorth ut romanen «Lærerinnens sang». Hjorth  presenterer begge bøkene og samtaler med publikum. Høvik bokhandel selger bøkene for signering. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.

mar
9
lør
«Askeladden og trollene fra Hedalsskogen» med Askeladden Friteater @ Bærum bibliotek Høvik
mar 9@15:00-15:45

Vi inviterer til et teaterstykke inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr. Produsert og framført av Askeladden Friteater. Fra 3 år. Det varer i ca. 40 minutter. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.

mar
20
ons
Strikk og lyrikk med Nini Karine og Anne Katrine @ Bærum bibliotek Høvik
mar 20@19:00-21:00

Ta med deg strikketøy hvis du har, eller bare kom for trivelig samvær der du kan høre Nini Karine fremføre herlig lyrikk og presentere forfatteren. Høvik biblioteks venner har skjenkebevilling og selger vin i glass.

 

mar
25
man
Litteraturquiz for barn @ Bærum bibliotek Høvik
mar 25@15:00-16:00

Meld på et lag (maks 4 personer). Hvert lag må lese to bøker: «Trippelgjengen og loftmysteriet» av Sigrid Olsen og «Fotballaget Froskene: Den nye gutten» av Bjørn Ingvaldsen. Det serveres popcorn og drikke. Premie: SF Kino gavekort, og trøstepremier. Påmelding: ashild@barum.folkebibl.no eller tlf: 67 50 96 70. Arr. i samarbeid med Høvik biblioteks venner.

apr
29
man
Litteraturquiz for barn @ Bærum bibliotek Høvik
apr 29@15:00-16:00

Meld på et lag (maks 4 personer). Hvert lag må lese to bøker: «Verdens verste ferie» av Marius Horn Molaug og «Den hemmelighetsfulle øya» av Jules Verne. Det serveres popkorn og drikke. Premie: SF Kino gavekort, og trøstepremier. Påmelding: ashild@barum.folkebibl.no eller tlf: 67 50 96 70. Arr. i samarbeid med Høvik biblioteks venner.

 

mai
8
ons
Strikk og lyrikk med Nini Karine og Anne Katrine @ Bærum bibliotek Høvik
mai 8@19:00-21:00

Ta med deg strikketøy hvis du har, eller bare kom for trivelig samvær der du kan høre Nini Karine fremføre herlig lyrikk og presentere forfatteren. Høvik biblioteks venner har skjenkebevilling og selger vin i glass.

 

mai
25
lør
«Geitekillingen som kunne telle til ti» med Akershus teater @ Bærum bibliotek Høvik
mai 25@15:00-15:45

I samarbeid med Høvik Verk vel og Høvik biblioteks venner inviterer vi til musikalsk forestilling for barn – med Akershus teater. Forestillingen er «Geitekillingen som kunne telle til ti» av forfatter Alf Prøysen. Prøysen er forbundet med Høvik fordi han ga ut sin første bok på forlaget Høvik bok og papirhandel – dagens Høvik bokhandel. Forestillingen er gratis og passer for barn fra 3 år.

Translate »