Hva skjer?

mai
22
ons
Bokprat @ Bærum bibliotek Høvik
mai 22@14:00-15:00

Bibliotekarene anbefaler nyere bøker. Velkommen til en hyggelig liten time med god litteratur!

mai
23
tor
Utvidet lesestund @ Bærum bibliotek Høvik
mai 23@10:15-11:00

Blomsterfest på biblioteket. Vi leser om markblomster og lager blomsterbukett av papir.

 

 

mai
25
lør
«Geitekillingen som kunne telle til ti» med Akershus teater @ Bærum bibliotek Høvik
mai 25@15:00-15:45

I samarbeid med Høvik Verk vel og Høvik biblioteks venner inviterer vi til musikalsk forestilling for barn – med Akershus teater. Forestillingen er «Geitekillingen som kunne telle til ti» av forfatter Alf Prøysen. Prøysen er forbundet med Høvik fordi han ga ut sin første bok på forlaget Høvik bok og papirhandel – dagens Høvik bokhandel. Forestillingen er gratis og passer for barn fra 3 år.

mai
27
man
Filmvisning på biblioteket @ Bærum bibliotek Høvik
mai 27@17:30-18:30

Barnefilmen som vises passer for alle. Billetter (gratis) hentes på biblioteket fra lørdag 18. mai på Bærum bibliotek, Høvik. Du kan ta med kinogodt.

 

mai
31
fre
Barseltreff @ Bærum bibliotek Høvik
mai 31@12:00-13:00

La ditt barn vokse opp med bibliotek og mengder av bøker. Vi inviterer til barseltreff på biblioteket, og gir tips til bøker for de minste. Kom med barselgruppa eller alene. Ta med babyen, matpakke og møt andre foreldre. Velkommen skal dere være.

jun
7
fre
Litterær lunsj @ Bærum bibliotek Høvik
jun 7@12:00-12:30

Har du en favorittbok du vil dele med andre? Eller kanskje du ble så begeistret for den siste boken du leste at du syns andre også burde lese den? Kom på litterær lunsj på Høvik og del din leseropplevelse med likesinnede! Første fredagen i måneden inviterer Høvik bibliotek til en lunsj hvor man kan ta med egen matpakke, og snakke om en bok man liker.

 

Translate »