Hva skjer?

jan
19
lør
Musikk for barna: Lydforskerne @ Bærum bibliotek Bekkestua
jan 19@13:00-14:00
Musikk for barna: Lydforskerne @ Bærum bibliotek Bekkestua

Vilde & Inga er lydforskere! De elsker å finne nye lyder og lage musikk med dem. Vilde spiller fiolin og Inga spiller kontrabass. De tar barna med inn i en verden full av morsomme, rare, velkjente og nye lyder. Forestillingen er en blanding av musikkinnslag med Vilde & Ingas musikk, presentasjon av instrumentene fiolin og kontrabass, lydforskernes tanker og idéer om musikk og lyd, en lydgjettelek med barna og bruk av dagligdagse gjenstander som instrumenter.

Vilde Sandve Alnæs og Inga Margrete Aas har bakgrunn fra Norges musikkhøgskole. I 2016 mottok de De unges Lindemannspris.

Passer for barn fra 3-7 år.

Foto: Ultima.

mar
16
lør
Konsert med Lena og Hedvig «Fra barokk til tango» @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 16@13:00-14:00
Konsert med Lena og Hedvig "Fra barokk til tango" @ Bærum bibliotek Bekkestua

Lena Rist-Larsen og Hedvig Holst inviterer til en konsert med forrykende samspill mellom saksofon og trekkspill!

Gled dere til en fantastisk konsert som tar dere med fra vakker melodiøs barokkmusikk til fyrrig tango! Disse ytterpunktene har mer til felles en man skulle tro! Her er det følelser og lidenskap fra  flere århundre, gjenskapt av to meget engasjerte damer!

Saksofon og trekkspill  er velkjente instrumenter  med en  lang samspilltradisjon i Norge. Vi viderefører denne tradisjonen på vår måte, med et varierte og velklingende program.Av komponister vil vi bl.a. presentere: Telemann, Bach, Piazzolla og Rodríguez.Hedvig og Lena er utøvende frilansmusikere. De virker både som duo, solister og engasjement i ulike orkestre og teatre. Utover dette er begge pedagoger i Kulturskolen i Bærum.

Vedlagt ligger det en smakebitvideo fra vår konsert, slik at dere får et inntrykk av hva dere kan vente dere!

Lena og Hedvig Video

mar
30
lør
Lørdagskonsert: Numa Edema @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 30@13:00-13:30
Lørdagskonsert: Numa Edema @ Bærum bibliotek Bekkestua

Lørdag 30.mars er vi stolte over å kunne få presentere Numa Edema på Bekkestua bibliotek. Numa har hatt flere radio-hits og store opptredener på TV, og er kjent for sin fantastiske stemme og stemningsfulle soul- og folkinspirerte musikk. Dette vil du ikke gå glipp av! Se Numa Edema med sangen «Delta Man» i videoen under.

Numa Edema er en norsk sanger og låtskriver fra Oslo. I 2015 debuterte han med sin første singel, «Delta Man». I 2016 gav han ut sin første EP, Atlantis. og sitt første album The Hourglass. Etter sin første albumutgivelse har han opptrådt på blant annet Lindmo, TV-aksjonen og under medaljeseremonien til VM i skiskyting 2016 på Universitetsplassen. Han opptrådte også i anledningen av Nobels Fredspris, 2016.

I 2017 ble Edemas første album The Hourglass gjenutgitt av Wildflower, plateselskapet til den amerikanske folk/popartisten Judy Collins i forbindelse med en turné med Judy Collins og Stephen Stills (kjent fra gruppene Crosby, Stills & Nash, Manassas (band), Buffalo Springfield og The Rides), som han varmet opp for. (wikipedia)

Translate »