Hva skjer?

okt
10
tor
Verdensdagen for psykisk helse @ Bærum bibliotek Bekkestua
okt 10@10:30-19:30

«Gi tid!» og «Hverdagsglede» –  dette er temaer for årets Verdensdag for psykisk helse

I Bærum står en arbeidsgruppe sammensatt fra forskjellige tjenestesteder for planleggingen, og feiringen tar utgangspunkt i den nasjonale satsingen «Hverdagsglede – 5 grep for økt hverdagsglede – å være oppmerksom, være aktiv, fortsette å lære, knytte bånd og gi». Dette er verktøy som kan gi et løft i hverdagen, skape gode hverdagsopplevelser og bidra til endring og økt livskvalitet. Ofte kan små justeringer føre til store endringer.

På Bekkestua vil det være flere arrangement som tar sikte på å nå spesifikke grupper denne dagen, – spebarns- og småbarnsforelsre, seniorer og ungdom og deres foreldre.

Mye er fortsatt på planleggingsstadiet, og programmet blir oppdatert etterhvert. Alle arrangementene foregår i Salen og er gratis. Velkommen!

nov
12
tir
«Open Mic-aften» Scenen er din! @ Bærum bibliotek Bekkestua
nov 12@18:00-19:00
"Open Mic-aften" Scenen er din! @ Bærum bibliotek Bekkestua

Velkommen til «Open Mic Aften», eller åpen mikrofon på Bekkestua bibliotek!

Fra kl 18.00 tirsdag 12. november står scenen klar for deg! Vi ønsker alle bidrag velkommen. Har du en sang du vil synge, et dikt du vil proklamere, en solo du vil spille eller et kåseri du vil fremføre? Vi tilkaller alle sangere, slampoeter, instrumentalister, rappere, diktere, talere, skuespillere og dansere. Meld dere på «Open Mic Aften»!

Vi setter opp mikrofon og godt lydanlegg, med nødvendig teknisk utstyr for de fleste konstellasjoner og behov. Forhåndspåmelding og spørsmål til e-post: musikken@barum.folkebibl.no eller meld deg på under arrangementet.

Translate »