Når:
3. april 2018@18:00-19:30
2018-04-03T18:00:00+02:00
2018-04-03T19:30:00+02:00
Hvor:
Bærum bibliotek Bekkestua
Gamle Ringeriksvei 44
1357 Bekkestua
Norge
Pris:
Gratis

Markering av Vidar Sandbecks 100-årsjubileum i 2018 ved Ensemblet «Den Gode Melodi».

Dikteren, komponisten og illustratøren Vidar Sandbeck ville fylt 100 år i 2018.

Den profesjonelle duoen “Den gode melodi” ønsker å markere dette med konsertforestillingen “Vidar Sandbeck – mer enn morsom”. Stoffet er hentet fra biografien “Vidar Sandbeck – hans liv og virke” av Thorbjørn Bakken.

Den Gode Melodi har tidligere turnert med konsertforestillingen “Erik Bye – mannen med det store hjertet” og “Alf Prøysen – et stykke norgeshistorie”, og også gjestet et par biblioteker med “Piaf og andre spurver i Paris”, som er en hyllest til den flerkulturelle impulsen som har bidratt til det vi kaller fransk musikk. Et tankevekkende tema med saftig musikk.

Den Gode Melodi blir på denne turneen en trio bestående av vokalist Leif Blix, Lars Nygaard på trekkspill og Stig Adolfsen på bass.

Nygaard og Blix dannet i 1996 Den Gode Melodi. Bandet turnerer i egen regi, og har samarbeidet med blant andre Akershus Musikkråd, Hordaland, Rogaland og Vestfold Fylkeskommuner, Folkeakademiene i Agder, Vestfold, Hedmark og Oppland, Telemark, Buskerud, Sogn og fjordane, Rogaland og Oslo.

 

Lars Nygaard, musiker –  trekkspill

Elev av Toralf Tollefsen ved Østlandets musikkonservatorium. Medvirket på CD-er både som trekkspiller og bassist med bl.a. Stephen Ackles, Di Derre, Elsa Kvamme, Wenche Myhre og Julie Willumsen. Turneer for Rikskonsertene, Norsk Musikkråd og Folkeakademiene.
Arrangør og produsent for Ackles siste CD og Bal Musettes ”Helt umulig”.

Leif Blix, vokal

Vokalist, skuespiller, tekstforfatter, instruktør.
3-årig skuespillerutdannelse fra London og Birmingham.

Arbeidet ved Den Nationale Scene, Nordland Teater, Riksteatret, Radioteatret og NRKs underholdningsavdeling. Regiassistent for Stein Winge. Medvirket i film (”Johnny Vang” og ”Albert”) og reklame. Turneer for bl.a. Rikskonsertene, Norsk Musikkråd og Folkeakademiene.

sandbeckflyer

Translate »