Når:
4. februar 2017@12:00
2017-02-04T12:00:00+01:00
2017-02-04T12:15:00+01:00
Hvor:
Bærum bibliotek Bekkestua
Gamle Ringeriksvei 44
1357 Bekkestua
Norge
Pris:
Gratis
Kontakt:
Jo Scharning

Bærum bibliotek gratulerer Bob Dylan med nobelprisen i litteratur og hedrer prisvinneren med en «Bob Dylan-dag» på Bekkestua bibliotek. Professor og forfatter Gisle Selnes kommer for å fortelle om Bob Dylans tekster og deres påvirkning, og den anerkjente artisten Tom Roger Aadland spiller sine unike Bob Dylan tolkninger på nynorsk. Dette blir en lørdag i Bob Dylans navn, så ta turen og bli bedre kjent med vinneren av nobelprisen i litteratur 2016.

Gisle Selnes

Gisle Selnes er professor i litteraturvitenskap og en av landets fremste Dylan-eksperter. Han er aktuell med boken «Den store sangen», som løfter frem Bob Dylans rolle som brobygger mellom poesien og populærmusikken. Boken kartlegger Dylans sangverk ved hjelp av en rekke punktnedslag fra årene før hans selvtitulerte debutalbum «Bob Dylan» frem til «Melancholy Mood» fra 2016.

 

Tom Roger Aadland

Musikeren og låtskriveren Tom Roger Aadland er aktuell med albumet «Blond i blondt». Dette albumet er en nynorsk gjendiktning av Bob Dylans mesterverk «Blonde on blonde». Aadland har tidligere gitt ut «Blod på spora» som var hans første Dylan-album på nynorsk og en tolkning av klassikeren «Blood on the tracks». Aadland har høstet gode kritikker for begge utgivelsene og har reist Norge rundt med sine Dylan-konserter.

Translate »