Tenåringen Leon hører en dag på nyhetene at en nytt virusutbrudd herjer i Afrika. Først tror alle at det er et nytt Ebola utbrudd, men inkubasjonstiden er for kort til å stemme med teorien.
Leon, moren og søsteren har flyttet til London etter at moren og faren ble skilt, og faren har blitt boende igjen i New York. Til forskjell fra sin populære søster Grace, er Leon en einstøing og blir stort sett ignorert på skolen.
Med stigende uro følger Leon med på nyhetene om virusutbruddet i Afrika, i motsetning til Grace, moren hans, og de andre på skolen. En kveld får Leon så en tekstemelding fra faren i New York. Faren advarer Leon om at de må dra ut av byen, helst besøke besteforeldrene som bor i Norwich. Kort tid etter tekstemeldingen fra faren, må Leon; Grace og moren flykte for livet. Mennesker som blir rammet, synes å smelte i løpet av kort tid.

Boken passer for ungdommer som liker lettleste, spennende og skumle historier. Her er det en god dose med aliens, tukling med DNA og utrydding av menneskeheten.
Boka er på engelsk.

Lån boken her: http://brmweb.barum.folkebibl.no/cgi-bin/websok?tnr=435944

Anbefalt av Oddbjørg

Translate »