Monster Maud – Den store skrekken av A. B. Saddlewick

Maud kjeder seg forferdelig på Blomsterborg barneskole, der alt skal være perfekt og ordentlig hele tiden. Verken den perfekte søsteren Milly eller de andre jentene i klassen synes det er interessant med larver, rotter eller giftig eføy. Etter et lekseprosjekt som ikke går helt etter planen blir Maud sendt til rektor for siste gang – nå skal hun overføres til Rottenborg skole. Rektor mener hun vil passe perfekt der, og Maud gleder seg til å komme vekk fra søte Blomsterborg og alle de perfekte jentene der.

Rottenborg skole ligger dypt inne i den mørke skogen, og har mottoet «Skrem så mange du kan!». Alle elevene ser ut som de har kledd seg ut til Halloween, enda det er en helt vanlig mandag. Men etterhvert begynner Maud å lure … har de bare kledd seg ut? Eller er Rottenborg skole for monsterbarn, som vampyrer, zombier og varulver? Og hva vil skje hvis noen får vite at Maud er en helt vanlig menneskejente?

Dette er den første boka i serien om Monster-Maud; en lettlest, morsom bok som garantert vil gi deg smaken på mer skrekkelig moro!

Translate »