Kenji er selvstendig næringsdrivende, 20 år, og jobber som nattelivsguide i Tokyos mer lugubre strøk.
Han tar turister med på hostess-barer, SM-klubber, soaplands, erotisk massasje, mm.

Frank, som er en rik amerikaner, kontakter Kenji i slutten av desember. Frank vil benytte seg av Kenjis tjenester i 3 dager, t.o.m. nyttårsaften. Kenji har en tenåringskjæreste som heter Jun, som han har lovet å tilbringe nyttårsaften sammen med. Dessverre betaler Frank veldig godt for Kenjis tjenester, men Kenji håper å kunne sno seg tidligere unna.
Frank beskriver seg selv som tykk, hvit og ligner litt på Ed Harris. Ved første øyekast syns Kenji at Frank er helt gjennomsnittlig, men etter å ha sett nærmere etter, er det noe som skiller Frank fra andre, hvite mennesker. Huden ser litt  unaturlig ut, som om den tidligere har blitt brent og fått kunstig hud transplantert over sårene. Personligheten til Frank er heller ikke lett å like, Kenji synes han virker heller nifs. Det eneste Frank har lyst til, er å få seg sex, og da er Kabuchiko det området som utmerker seg best. Det er flere ting som får Kenji til å stusse, som at pengesedlene til Frank ser ut til å ha mørke flekker som ligner på blod og historier han har fortalt om seg selv, virker falske. I tillegg har det i løpet av den siste tiden blitt funnet lik av myrdede tenåringsprostituerte.
Kenji utvikler en stadig sterkere antipati mot Frank, og aner en kulde og ondskapsfullhet han aldri har opplevd tidligere.

Denne boken er blitt sammenlignet med Brett Easton Ellis’ «American Psycho», og er mørk, spennende, grusom og veldig godt skrevet. Boken er ikke for de som er lettskremte.

LÅN BOKA FRA BÆRUM BIBLIOTEK!

Anbefalt av Oddbjørg

Translate »