Frank Schätzings første bok, «Svermen», tok for seg miljøkatastrofer, menneskers grådighet og utarming av havets ressurser. I denne boken har forfatteren forflyttet seg til månen.

Orley Enterprises har utviklet ny teknologi for å utvinne edelgass isotopen helium-3, som har erstattet olje som jordens energiressurs. Orley Enterprises ligger i kappløp med et statlig kinesisk energiselskap, for å finne helium-3, som det finnes i overflod av på månen. Samtidig har Orley Enterprises bygget et luksushotell på månen, som snart skal åpnes for et rikt publikum. En rekke av verdens mest kjente celebriteter har blitt invitert til å stå for den offisielle åpningen av hotellet, men ulykkene melder seg allerde før gjestene har ankommet.

Samtidig blir privatdetektiven Owen Jericho engasjert for å finne den kinesiske dissidenten Yoyo, som tilsynelatende har forduftet et sted i Kina. Owen har spesialisert seg som cyberdetektiv, og under jakten påå Yoyo involveres Owen i en farlig korrupsjonssak som har forbindelse med energikappløpet på månen.

Som den foregående boken til Schärzing, er denne boken grundig, lang, men veldig spennende.

BESTILL BOKA FRA BÆRUM BIBLIOTEK!

Anbefalt av Oddbjørg

Translate »