Ting vi gjør for LOVE av Torbjørn Moen

Han så henne blant alle menneskene; Drømmedama. Han overhørte at hun og vennene hennes manglet en kinobillett til filmen han også skulle se, og forestillingen var utsolgt. Det måtte være Skjebnen, for der sto han med en ekstra billett i hånda. Han samlet alt motet han hadde og fikk stotret frem at hun kunne få den ekstra billetten. De så filmen sammen, og etterpå snek han kinobilletten med nummeret sitt på ned i veska hennes.

Dagen etter fikk han en SMS fra et ukjent nummer, det var fra Henne og de avtalte en ny kino-date. Alt var perfekt, hun var perfekt, og de passet perfekt sammen. Men det hele virker kanskje litt for godt til å være sant? Han er en skoleflink og ensom 16-åring. Han har med vilje har gjort feil på prøver for å passe inn, men det har ikke hatt noen effekt. Hun er pen, liker alt ved han, og blir med på alt han vil. Det fremstår som et fantastisk drømmescenario av perfekt kjærlighet for han. Men er det ikke noe som skurrer? Det er kanskje tilfeldig at hun er på do når han møter noen kjente, eller at hun hadde planer akkurat den kvelden de var invitert på fest. Eller?

Dette er en psykologisk spennende kjærlighetshistorie der det ikke nødvendigvis er like lett å skille mellom fantasien og virkeligheten, noe som kan gi uante konsekvenser.

Bestill boka fra Bærum bibliotek

Translate »