E-bibliotek

eBokBib

E-bøkerNå kan du låne e-bøker fra biblioteket til nettbrett og mobil. Alt du trenger er et lånekort fra et av bibliotekene i Akershus. Last ned appen eBokBib fra App-store eller Google Play og logg inn med lånernummer og PIN-kode.  Les mer på ebokbib.no

Hvilke e-bøker har vi?

Bibliofil

unnamedMed Bibliofil-appen kan du søke, reservere, fornye og låne med digitalt lånekort på mobil. Last ned appen Bibliofil fra App store eller Google play og logg inn med lånernummer og PIN-kode.

Pressreader

Gjennom Pressreader-appen kan du få tilgang til tusenvis av aviser og tidsskrifter på mer enn hundre forskjellige språk. Blant de norske avisene som er tilgjengelige finner du blant annet Aftenposten og Dagbladet. Last ned appen Pressreader til din telefon eller nettbrett (fungerer også på Microsoft-telefoner) og kom innom biblioteket, da får du automatisk nedlastingstilgang i 7 dager. Merk at det er ingen grense på hvor mye du kan laste ned, men at du selv må sørge for at tidsskriftene blir slettet fra telefonen din etter hvert. Man har også tilgang til Pressreader sin nettsideutgave på biblioteket.

Filmbib

På Filmbib kan du helt gratis se norske kortfilmer og dokumentarer for voksne og barnPå Filmbib kan du helt gratis se norske kortfilmer og dokumentarer for voksne og barn. Logg inn med nasjonalt lånekort fra Bærum bibliotek og PIN-kode og se filmene på pc, telefon og nettbrett. Logg inn her!
Filmbib finnes også som app som kan lastes ned fra App Store eller Google Play .

Naxos Music Library

Naxos Music LibraryBiblioteket har 5 lisenser som gir gratis tilgang til Naxos Music Library for våre lånere. Her kan du lytte til over 120.000 CD-er (1.8 mill spor) og ny musikk legges til hver måned. Tjenesten tilbyr hovedsaklig klassisk, opera,jazz og verdensmusikk. Logg inn på Naxos Music Library med nasjonalt lånernummer fra Bærum bibliotek (Ta alltid med N og alle sifrene) eller last ned app for Android og iOS.
Du vil få beskjed om det er for mange lisenser i bruk. Husk å logge av med den røde knappen øverst på siden når du er ferdig med å lytte, slik at flest mulig lisenser er ledige til enhver tid. Mer info

Encyclopædia Britannica

Encyclopædia Britannica er et av verdens største engelskspråklige leksikon. Logg inn med nasjonalt lånekort fra Bærum bibliotek og PIN-kode.
Det finnes tre brukernivåer, Junior, Student og Adult. Innlogging fra felles søkeside –  Britannica Library  – velg deretter brukernivå.

Nettguide

Gå til nettguiden.
Her finner du hjelp til mer effektiv søking og flere gode søkeverktøy. Det gjelder søkemotorer, nyhetssøk, søk etter bilder, lyd, video, vitenskapelige dokumenter, tidsskriftartikler, søk i og etter bøker mm. Vi håper nettguiden vil bli brukt av studenter, lærere, bibliotekarer, elever i videregående skole og andre som vil finne alternativer til de første treffene du får i Google.

Offentlig informasjon

Vi håper våre sider om offentlig informasjon vil hjelpe deg å finne frem til de viktigste tjenestene og bli en mer bevisst e-borger.

Databaser – tilgang fra bibliotekets lokaler:

Translate »