Aktuelle utstillinger

JUHA ROSSI – salgsutstilling
Sted: Bærum bibliotek Eiksmarka
Tid: 9. mars – 5. april

“In nature, light creates the color. In the picture, color creates the light.”
– Hans Hofmann, abstrakt ekspresjonist

Hva får du dersom du blander en interesse for yoga, musikk, surdeigsbaking og indisk filosofi med malerglede og et øye for detaljer? Malerier med en dypere mening. I denne salgsutstillingen presenterer Juha Rossi en rekke svært ulike verker. De har likevel noe til felles. De springer ut fra et ønske om å fange lyset og stillheten i øyeblikket – det du bare opplever dersom du er helt tilstedeværende, her og nå. Intime interiørscener og lys og refleksjoner i naturen er sentrale motiver. Juha jobber med å hente motiver fra hverdagslivet, og å feste dem på lerretet som lys.

 

Om Juha Rossi: Han er født i 1954 i Finland, men har bodd mer enn halve livet i Norge. Juha har nitid studert teknikken til mange store mestre, slik som Johannes Vermeer, Vincent van Gogh og Akseli Gallen-Kallela. Flere av verkene er inspirert av disse.

 

 

Om utstillinger i Bærum bibliotek

Bærum bibliotek har stadig utstillinger på Bekkestua, i Sandvika, på Høvik, Eiksmarka eller Rykkinn. De fleste lager vi selv, mens andre ganger overlater vi plassen til andre. Maler, tegner eller tar du bilder du har lyst til å stille ut? Bærum bibliotek vil gjerne være med på å synliggjøre alt det flotte som blir laget lokalt.

Dersom du har en ide til en utstilling eller ønsker å stille ut kunsten din, ta kontakt med oss på tlf. 67 50 96 00 eller e-post: barum@barum.folkebibl.no

Translate »