Hva skjer?

apr
5
tor
Indisk aften og konsert med Bansal Band @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 5@18:00-20:00

Niru Kumra, som har jobbet med indisk mat i over 15 år, kommer og forteller om indisk mat og kultur. Det blir mulig å kjøpe produkter og kokebok fra Masalamagic. Kokeboken kom ut i 2017 og heter «Masalamagic: magien i det indiske kjøkken». Det blir servert smaksprøver.

Bansal Band spiller ny musikk av fiolinist Harpreet Bansal. Komposisjonene henger nært sammen med den indiske raga-tradisjonen hun har vokst opp med. De musikalske arrangementene byr på lek og improvisasjon og henter inspirasjon fra alle utøvernes musikalske bakgrunner. Bansal Band ble tildelt Norsk Kulturråds Ensemblestøtte for 2014 og 2017, og er aktuelle med et helt nytt album. Konserten har fri adgang!

Bansal Bands hjemmeside

 

 

apr
7
lør
Kammerkonsert med musikere fra Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 7@13:00-14:00
Kammerkonsert med musikere fra Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

I over 20 år har Bærum bibliotek hatt gleden av å huse kammerkonserter i regi av Bærum symfoniorkester, og dette er noe vi setter stor pris på. Under kammerkonserten vil et mindre utvalg musikere fremføre perler fra den rikholdige kammermusikklitteraturen.

Program kommer.

                                                                                    

 

 

apr
28
lør
Tusmørke – «Bydyra» En musikal for barn! @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 28@13:00-14:30

Bydyra er et musikalprosjekt av Tusmørke, i samarbeid med Aktivitetsskolen Nordstrand i Oslo. Musikalen er i to deler, der vi følger Ekornet, Grevlingen og Kråka på vei fra villmarka til storbyen. Konserten passer for barn og voksne fra 4 år.

Treet de bor i blir hugget ned av menneskene, så dyra flytter til byen. Det er ikke så lett å finne seg til rette, og dyra oppdager at de ikke er de eneste husløse i menneskenes verden. Dyra tilpasser seg og finner seg et nytt hjem i parker og bakgårder. Det viser seg at menneskenes by, plassert oppå naturen, ikke er trygg for naturens egne luner. Når vannet stiger og byens underjordiske elver kommer opp i dagen, er ikke betongen og asfalten så sterk som den ser ut. Storbyen blir på nytt en villmark.

Tusmørke

Tusmørke er et norsk progrock-band fra Skien men bosatt i Oslo. Bandet ble dannet i 1994 som Tusmørke men kalte seg en stund Sativa og Withywindle. I 1997 tok de navnet Elektrisk Tusmørke da en elektrisk utgave av bandet så dagens lys. I 1997 flyttet gruppa til Oslo og platedebuterte i 2012 som Tusmørke med albumet Underjordisk Tusmørke. De ble nominert til Spellemannprisen 2016 i klassen rock for albumet Ført bak lyset.

Translate »