Hva skjer?

apr
1
lør
Kammerkonsert med musikere fra Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 1@13:00-14:00
Kammerkonsert med musikere fra Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

I over 20 år har Bærum bibliotek hatt gleden av å huse kammerkonserter i regi av Bærum symfoniorkester, og dette er noe vi setter stor pris på. Under kammerkonserten vil et mindre utvalg musikere fremføre perler fra den rikholdige kammermusikklitteraturen. Detaljer om program kommer.

apr
8
lør
Konsert med Colin John @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 8@13:00-13:30
Konsert med Colin John @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

Colin John er en lokal artist på vei opp og fram. I en alder av 17 år har han allerede gitt ut en singel og varmet opp for selveste deLillos! Med ærlige og sjarmerende sanger om ungdomstiden har han det siste året jobbet med debutalbumet «Mellompartiet», som har en helt unik plass i pop landskapet. Med solide paralleller til TV-serien «SKAM» og sterk inspirasjon fra Bob Dylan, deLillios og Jokke er Colin John et ung talent som er verdt å merke seg.

sep
7
tor
«Hans Børli i toner» – konsert med Erik Lukashaugen @ Bærum bibliotek Bekkestua
sep 7@19:00-20:15

Erik Lukashaugen kommer til Bekkestua Foto: Vår Wilse

Visesangeren Erik Lukashaugen fikk sitt musikalske gjennombrudd da han sang tekster av ”skogens dikter” Hans Børli på sitt debutalbum ”Av en sliters memoarer” i 2013. Albumet mottok yatzy i terningkast 6 fra anmelderne og Elverumsingen ble belønnet med Vidar Sandbecks kulturpris ”Regnbågåbrua”. Erik turnerer nå Norge rundt med konserten «Hans Børli i toner» og den 7. september kommer han til Bekkestua bibliotek. Konserten holdes i Gråsonen inne i biblioteket.

Hør Eriks bejublede album på Spotify/Tidal/iTunes eller få smakebiter på hans nettside.

Arrangert i samarbeid med Bærum bibliotek.

Billetter kr. 100 betales ved inngangen.

Translate »