Hva skjer?

jun
1
tor
FOR VOKSNE: Sommer-BOKBINGO 2017 @ Bærum bibliotek
jun 1@10:00-sep 9@16:00

Bruk sommeren til å lese mange flotte bøker – bli med i vår Sommer-BOKBINGO!

Kom inn en av våre avdelinger og hent et skjema eller last det ned her. Ved å levere inn et ferdig utfylt skjema er du med i trekningen av fine bokpremier.

Slik gjør du:
Fyll inn forfatter og tittel i bingorutene ettersom du har lest. Du kan fylle ut en rad loddrett, vannrett eller diagonalt. Er du en superleser, kan du fylle ut ALLE rutene (det blir 25 bøker tilsammen). Det er kun lov å bruke én bok én gang. For lesere fra 15 år. Vi har to andre lesekampanjer for barn, se «Hva skjer».

Trenger du boktips for å komme igang? Kom innom en av våre avdelinger og spør en av oss i skranken, eller se under «Vi anbefaler», der finner du mange bokanbefalinger.

Synes du det er vanskelig å finne bøker til noen av kategoriene? Her er tips til nettsider du kan oppsøke:
PRISVINNER: https://bokelskere.no/litteraturpriser/
FILMATISERT:  https://bergenbibliotek.no/inspirasjon/film/filmatiseringer
HANDLINGEN LAGT TIL ET STED DU VIL BESØKE: https://bokelskere.no/omtalte_steder/
https://itunes.apple.com/no/app/reisebiblioteket/id848234746 (dette er en app du kan laste ned)
UT AV KOMFORTSONEN: Her kan du for eksempel velge en ny sjanger, en science fiction-roman, en tegneserie, en biografi eller en bok av en forfatter du ikke har lest noe av tidligere.
ANBEFALT AV EN BIBLIOTEKAR: Gå inn på http://barum.folkebibl.no/category/vi-anbefaler/anbefalinger-voksne/ og finn en bok, eller send oss en epost og spør om vi kan sende deg en bokanbefaling.
Eller enda hyggeligere – kom innom en av våre avdelinger!

For å være med i trekning av premier, må skjemaet innleveres innen 9. september 2017.
GOD SOMMERLESING!

 

jun
2
fre
FOR BARN: Bli med på sommerens lesekampanjer! @ Bærum bibliotek
jun 2@12:46-sep 1@13:46

Sommer + bok

Som alltid arrangerer vi Sommer + bok, der målet er å lese minst 5 bøker i løpet av skoleferien. Bøkene du leser skriver du inn i et leseskjema som du henter på biblioteket. I september arrangeres det avslutningsfest for Sommer + bok-deltakere, med diplom, boller og brus! I år er det 20. sommer på rad vi arrangerer Sommer + bok, og vi ønsker at kampanjen skal spre leseglede og leselyst til barn i Bærum!

Sommerles – en digital lesekampanje!

Denne sommeren er Bærum bibliotek for første gang også med på den digitale lesekampanjen Sommerles.no! Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse være med på den digitale leseaksjonen Sommerles sammen med barn fra 300 andre kommuner i landet.

Les så mye du orker i sommer, og registrer bøkene du leser på nettet. Samtidig samler du poeng, troféer og premier. Stikk innom biblioteket, lån med deg bøker og hent kodeord og premier. Husk å registrere alt du leser – hver eneste side teller! Les mer og registrer deg på www.sommerles.no

Begge lesekampanjene starter 1. juni. Kom på biblioteket og hent leseskjema til Sommer + bok, og plukk med deg bøker fra våre nye sommerutstillinger 🙂

Translate »