Hva skjer?

mar
29
ons
Strikk og lyrikk med Nini Karine og Anne Katrine @ Bærum bibliotek Høvik
mar 29@19:00-20:00

Velkommen til trivelig sosial samvær der strikkekultur og lyrikk i litterære omgivelser står i sentrum. Nini Karine fremfører lyrikk og Høvik biblioteks venner serverer kaffe, te og snacks og selger vin i glass. Ta med strikketøy om du vil, eller kom bare for å nyte samvær, lyrikk og vin. Kom gjerne i god tid før oppstart for å titte i  eller låne med deg bibliotekets fine strikkebøker og -blader!

apr
3
man
Litteraturquiz for barn @ Bærum bibliotek Høvik
apr 3@15:00-16:00

det-mystiske-husetVelkommen til litteraturquiz for barn. Har du et lag eller er du alene? Meld dere på til  ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf: 67 50 96 70. Vinnerpremier er kinobilletter. Hvert lag må lese to bøker, og svare på spørsmål til bøkene dere har lest. Det kan være maks fire på hvert lag. Bøkene som skal leses til mandag  3. april er: «Heksene» av Roald Dahl» og «Det mystiske huset» av Petter Lidbeck. Disse bøkene kan du låne på Høvik bibliotek.

Det serveres popcorn og drikke mens Quizen pågår. Arrangementet er et samarbeid med Høvik biblioteks venner.

C1-4_Heksene.indd

 

apr
22
lør
Enkelt å dyrke i egen hage! @ Bærum bibliotek Høvik
apr 22@14:30-15:30

Vi inviterer til uformelt hagetreff der Mauriucio Deliz foredrar om kompostering og miljøvennlig grønnsaksdyrking og lærer oss hva som kan dyrkes med suksess i trekasser. Petter Larsen fra Høvik lærer oss hvordan vi med hell kan dyrke vindruer i hageflekkene i Bærum. Høvik biblioteks venner serverer eplesaft og frukt.

Translate »