Hva skjer?

nov
25
lør
Konsert med Bærum viseklubb @ Bærum bibliotek Sandvika
nov 25@13:00-14:00

Bli med på en koselig musikkstund med Bærum viseklubb!

nov
30
tor
Konsert med Hege Tunaal & Marx og gløgg @ Bærum bibliotek Bekkestua
nov 30@18:00-22:00

Morten Johansen (Radikal Portal) og Jorun Gulbrandsen (veteran fra AKP, RV og Rødt) innleder om Marx, marxismen og stoda i dag.
Hege Tunaal har nettopp gitt ut sitt nye album «Hvert annet sekund… Kvinneskjebner» Hun blir akkompagnert på flygel av Trond Lindheim.
Kjersti Ericsson er kjent som professor, politiker og lyriker. I Det Røde Rommet er det poeten og opprøreren vi får møte.
Fri entré.

Bærums sosialister feirer det kommende 200 års jubileet for Karl Marx

des
9
lør
Julekonsert med Bærumkoret @ Bærum bibliotek Bekkestua
des 9@14:00-14:30

Nativity_tree2011Bærumkoret synger julen inn med stemningsfull konsert hos Bekkestua bibliotek. Koret er Bærums største blandede kor og har lagt seg på en publikumsvennlig linje, med musikaler, rock, pop, og klassiske verk.

 

 

des
16
lør
Askeladdens jul @ Bærum bibliotek Høvik
des 16@14:00-14:45

Askeladdens jul er en familieforestilling – full av sang og musikk, humor og førjulsforviklinger – og med god gammeldags julesmak. Askeladden har travle dager før jul, mye skal på plass, men hvor har det blitt av juletrefoten? Kan Heksa og Trollfar hjelpe Askeladden ut av førjulsknipa, eller vil de bare gjøre ting verre? Forestillingen er gratis og passer for barn fra ca. 3 år og deres familier. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.

Translate »