Hva skjer?

mar
9
tor
Popquiz! @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 9@19:00-21:00
Popquiz! @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

Staale Venstad inviterer til en ny runde popquiz! Forvent varierte nøtter fra popens rikholdige nøttetre, flotte premier og ikke minst, veldig god stemning! Møt opp med komplett lag eller alene, vi finner et lag til deg. Tørk støv av de små grå, trim musikkmusklene, og gjør klar til popquiz!

mar
11
lør
«Fra tekst til tone» musikkverksted for barn @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 11@12:00-15:00

Etter suksessen med forrige musikkverksted inviterer Olaf Andenæs på ny til kreative musikalske utfoldelser! Du kan bli med å lage helt ny musikk og du trenger ikke å kunne spille fra før. Olaf tar med instrumenter som piano, kassegitar, elgitar, bassgitar, trommer og synthesizere, så her kan du få prøve litt av hvert. «Fra tekst til tone» går ut på at vi leser litt fra en bok, for så å lage musikk som passer til handlingen i boka.

Olaf Andenæs er en erfaren musikklærer og pedagog som ved hjelp av kreative metoder gjør komponering til en morsom og intuitiv opplevelse. Anbefalt for barn fra 9-12 år.

olaf

mar
15
ons
Operaforedrag «Pelléas et Mélisande» av Claude Debussy @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 15@18:00-19:00
Operaforedrag "Pelléas et Mélisande" av Claude Debussy @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

Den Norske Opera viser fra 7-30. april, Claude Debussys opera «Pelléas et Mélisande». I den anledning inviterer Bærum bibliotek Bekkestua til et operaforedrag med Pål Ivar Bergersen. Bergersen er en erfaren foredragsholder, som i løpet av ti år har dekket over 25 operaer. I foredraget vil han ta for seg handlingen, Debussy og spille utdrag og høydepunkter fra «Pelléas et Mélisande». Foredraget varer i ca en time.

apr
1
lør
Kammerkonsert med musikere fra Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 1@13:00-14:00
Kammerkonsert med musikere fra Bærum symfoniorkester @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

I over 20 år har Bærum bibliotek hatt gleden av å huse kammerkonserter i regi av Bærum symfoniorkester, og dette er noe vi setter stor pris på. Under kammerkonserten vil et mindre utvalg musikere fremføre perler fra den rikholdige kammermusikklitteraturen. Detaljer om program kommer.

apr
8
lør
Konsert med Colin John @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 8@13:00-13:30
Konsert med Colin John @ Bærum bibliotek Bekkestua | Akershus | Norge

Colin John er en lokal artist på vei opp og fram. I en alder av 17 år har han allerede gitt ut en singel og varmet opp for selveste deLillos! Med ærlige og sjarmerende sanger om ungdomstiden har han det siste året jobbet med debutalbumet «Mellompartiet», som har en helt unik plass i pop landskapet. Med solide paralleller til TV-serien «SKAM» og sterk inspirasjon fra Bob Dylan, deLillios og Jokke er Colin John et ung talent som er verdt å merke seg.

sep
7
tor
«Hans Børli i toner» – konsert med Erik Lukashaugen @ Bærum bibliotek Bekkestua
sep 7@19:00-20:15

Erik Lukashaugen kommer til Bekkestua Foto: Vår Wilse

Visesangeren Erik Lukashaugen fikk sitt musikalske gjennombrudd da han sang tekster av ”skogens dikter” Hans Børli på sitt debutalbum ”Av en sliters memoarer” i 2013. Albumet mottok yatzy i terningkast 6 fra anmelderne og Elverumsingen ble belønnet med Vidar Sandbecks kulturpris ”Regnbågåbrua”. Erik turnerer nå Norge rundt med konserten «Hans Børli i toner» og den 7. september kommer han til Bekkestua bibliotek. Konserten holdes i Gråsonen inne i biblioteket.

Hør Eriks bejublede album på Spotify/Tidal/iTunes eller få smakebiter på hans nettside.

Arrangert i samarbeid med Bærum bibliotek.

Billetter kr. 100 betales ved inngangen.

Translate »