Hva skjer?

mar
2
tor
Skinnvotten @ Bærum bibliotek Sandvika
mar 2@10:30-11:00

Barneteater etter et ukrainsk eventyr. Presenteres av Gut og kar produksjon. Fra 5 år. Pris kr 30 både for liten og stor. Ca. 30 min. Bill. bestilles på tlf 67 50 96 40. Spilles kl. 10.30 og 11.45

Dessverre FULLT

mar
9
tor
Andungen @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 9@11:00-14:00

Andungen med Teater Experia. “Mamma, det er ingen som vil leke med meg!” Andungen ser annerledes ut enn søsknene sine. Dyra på gården vil ikke være sammen med henne og stenger henne ute fra fellesskapet.Heldigvis møter Andungen Reven som ikke bryr seg om hvordan man ser ut, det er det som er inni som betyr noe. Reven hjelper andungen gjennom den tøffe vinteren og får henne til å forstå at hun er en svane..

Basert på H. C. Andersens eventyr “Den stygge Andungen”.

Ca 40 min. Fra 3 år. Pris kr 30 både for liten og stor. Påmelding fra fredag 6. januar, tlf 67 50 96 00 eller barn@barum.folkebibl.no
Forestilling både kl 11 og kl 13.

 

mar
25
lør
Kan meitemark sitte opp ned? @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 25@13:00-14:00

LevendeLørdag! Kan meitemark sitte opp ned?

Tusenfold teater viser forestillingen om Bjarne som gleder seg til å begynne på skolen. Men han har hørt rykter om at der må man sitte rolig på stolen hele tiden….og det er jo ikke gøy, – selv om han er mye flinkere nå enn da han var kanskje to og et halvt år.

Forestillingen vipper mellom å være teaterforestilling og fysisk standup for barn, der skuespilleren henvender seg direkte til barna. Femåringen tar tak i fysiske situasjoner som barn kjenner seg igjen i, og drar dem ut i det ekstreme, som en imitasjon av barns lek. En morsom forestilling! Skuespiller og musiker: Iver Bjurgren.
min. Passer fra 3 år. Gratis.

Lørdag 25. mars kl 13. Bekkestua, Fugleberget

apr
6
tor
Rødhette og ulven @ Bærum bibliotek Eiksmarka
apr 6@10:00-10:45
Dårekisten teater: Rødhette og ulven

Dårekisten teater: Rødhette og ulven

Dårekisten teater viser dukketeaterforestillingen Rødhette og ulven

Dette er en humoristisk versjon av det kjente eventyret. Hva som skjer, vil vi ikke røpe her, bortsett fra at Rødhette står igjen som stykkets helt. Riktignok får hun god hjelp av barna, men sannerlig er hun modig! Så her blir det mye å glede seg over! – Skummel? Så absolutt ikke! Det er humoren som dominerer.

Varighet ca 40 min. Fra 4 år. Pris kr 30,- både for liten og stor. Påmelding tlf 67 50 96 80 eller ei@barum.folkebibl.no

mai
4
tor
Askeladden friteater spiller forestillingen «Askeladden og de gode hjelperne» @ Bærum bibliotek Høvik
mai 4@10:30-11:15

askeladdenDet var en gang en konge, som hadde hørt tale om et skip som gikk like godt til lands som til vanns og i lufta med. Så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongeriket.  Det var mange som prøvde, må vite, for halve riket kunne være godt å ha, mente de vel, og kongsdatteren kunne være bra å ha attpå; men ille gikk det med de fleste.

Dette er en familieforestilling som er inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr. Passer for barn fra 4 år og oppover.  Varighet ca. 35/40 min.

Billetter 30 kr. kan bestilles på  e-post ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf 67509670. Kan også kjøpes på forhånd på Høvik bibliotek eller ved døra.

 

Translate »