Hva skjer?

feb
20
tir
Skinnvotten – barneteater @ Bærum bibliotek Eiksmarka
feb 20@10:00-10:45

Skinnvotten

Skuespiller Duc Mai-The spiller forestillingen «Skinnvotten»

Dette er opprinnelig et ukrainsk folkeeventyr, men er i Norge godt kjent i Alf Prøysens gjendiktning. En gammel mann har mistet skinnvotten sin i skogen, og Pilemus Silkehår er den første som finner den og flytter inn. Etterhvert kommer mange dyr og banker på og spør om å få bo bo der. Det blir trangere og trangere, og det knaker i sømmene. Men der det er hjerterom er det husrom!

Fra 5 år. Varighet ca 40 min. Pris kr 30,- både for liten og stor. Påmelding tlf 67 50 96 80 eller ei@barum.folkebibl.no

mar
15
tor
Geitekillingen som kunne telle til ti – forestilling ved Akershus teater @ Bærum bibliotek Sandvika
mar 15@10:30-11:00

Geitekillingen som kunne telle til ti er en av Alf Prøysens mest kjente og kjære fortellinger for barn. Forestillingen fremføres som musikalsk fortellerteater, og kommuniserer direkte med publikum gjennom en berg og dalbane av fysiske ablegøyer, verbale blomster og matematiske krumspring. Klarer vår helt å telle til ti der han roter seg ut på landet, eller må publikum komme ham til unnsetning?

Fra 3 år. Ca 30 min. Pris kr 30 for liten og stor. Billetter bestilles fra 2. januar på tlf 67 50 96 40. Forestillingen spilles kl. 10.30 og kl. 12.00

 

mar
22
tor
Askeladden som stjal sølvendene til trollet – med Askeladden friteater @ Bærum bibliotek Høvik
mar 22@10:30-11:15

Askeladden kommer til kongsgården for å søke arbeid, – det får han. Midt imot kongsgården bor Trollet som har tre sølvender. De sølvendene har kongen ofte ønsket seg. Askeladden blir lovet både rikdom og ære om han kan klare å skaffe sølvendene. Askeladden legger i vei til Trollet. Vil han klare å lokke til seg Trollets sølvender?

Fritt etter eventyret av Asbjørnsen og Moe. Fra 3. år. Ca 40. min. Pris kr 30 for liten og stor. Påmelding/billetter tlf: 67 50 96 70 eller ashild@barum.folkebibl.no.

Det spilles to forestillinger: kl. 10.30 og kl. 12.00

 

mai
5
lør
Askeladden og de gode hjelperne – med Askeladden friteater @ Bærum bibliotek Høvik
mai 5@14:00-14:45

Det var en gang en konge, som hadde hørt tale om et skip som gikk like godt til lands som til vanns og i lufta med,  så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongeriket.  Det var mange som prøvde, må vite, for halve riket kunne være godt å ha, mente de vel, og kongsdatteren kunne være bra å ha attpå; men ille gikk det med de fleste.

Askeladden friteater spiller denne trivelige forestillingen som er inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr. Arrangementet er gratis og passer for barn fra fire år og oppover og deres familier. I samarbeid med Høvik biblioteks venner.

Translate »