Hva skjer?

mar
29
ons
Strikk og lyrikk med Nini Karine og Anne Katrine @ Bærum bibliotek Høvik
mar 29@19:00-20:00

Velkommen til trivelig sosial samvær der strikkekultur og lyrikk i litterære omgivelser står i sentrum. Nini Karine fremfører lyrikk og Høvik biblioteks venner serverer kaffe, te og snacks og selger vin i glass. Ta med strikketøy om du vil, eller kom bare for å nyte samvær, lyrikk og vin. Kom gjerne i god tid før oppstart for å titte i  eller låne med deg bibliotekets fine strikkebøker og -blader!

apr
3
man
Litteraturquiz for barn @ Bærum bibliotek Høvik
apr 3@15:00-16:00

det-mystiske-husetVelkommen til litteraturquiz for barn. Har du et lag eller er du alene? Meld dere på til  ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf: 67 50 96 70. Vinnerpremier er kinobilletter. Hvert lag må lese to bøker, og svare på spørsmål til bøkene dere har lest. Det kan være maks fire på hvert lag. Bøkene som skal leses til mandag  3. april er: «Heksene» av Roald Dahl» og «Det mystiske huset» av Petter Lidbeck. Disse bøkene kan du låne på Høvik bibliotek.

Det serveres popcorn og drikke mens Quizen pågår. Arrangementet er et samarbeid med Høvik biblioteks venner.

C1-4_Heksene.indd

 

apr
4
tir
Høvik leser @ Bærum bibliotek Høvik
apr 4@19:00-20:00

 

Vi inviterer til åpen lesesirkel for å snakke om ”Rettsstridig forføyning” av Lena Andersson. Les boken og bli med på en spennende samtale! Lån boken på biblioteket eller ta med din egen.  Boken kan kjøpes til redusert pris hos Høvik bokhandel.

apr
22
lør
Enkelt å dyrke i egen hage! @ Bærum bibliotek Høvik
apr 22@14:30-15:30

Vi inviterer til uformelt hagetreff der Mauriucio Deliz foredrar om kompostering og miljøvennlig grønnsaksdyrking og lærer oss hva som kan dyrkes med suksess i trekasser. Petter Larsen fra Høvik lærer oss hvordan vi med hell kan dyrke vindruer i hageflekkene i Bærum. Høvik biblioteks venner serverer eplesaft og frukt.

mai
4
tor
Askeladden friteater spiller forestillingen «Askeladden og de gode hjelperne» @ Bærum bibliotek Høvik
mai 4@10:30-11:15

askeladdenDet var en gang en konge, som hadde hørt tale om et skip som gikk like godt til lands som til vanns og i lufta med. Så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongeriket.  Det var mange som prøvde, må vite, for halve riket kunne være godt å ha, mente de vel, og kongsdatteren kunne være bra å ha attpå; men ille gikk det med de fleste.

Dette er en familieforestilling som er inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr. Passer for barn fra 4 år og oppover.  Varighet ca. 35/40 min.

Billetter 30 kr. kan bestilles på  e-post ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf 67509670. Kan også kjøpes på forhånd på Høvik bibliotek eller ved døra.

 

mai
10
ons
Bokprat @ Bærum bibliotek Høvik
mai 10@14:00-15:00

bokpratBibliotekarene anbefaler nyere bøker.

Translate »