Hva skjer?

des
1
fre
Salgsutstilling: Juha Rossi @ Bærum bibliotek Eiksmarka
des 1@10:00-des 23@15:00

Salgsutstilling av akvareller 1 – 23. desember 2017

Juha Rossi bildeJuha Rossi presenterer en rekke svært ulike akvareller, som likevel har noe til felles. De springer ut fra et ønske om å fange lyset og stillheten i øyeblikket. Lys og refleksjoner i naturen er sentrale motiver. Juha jobber med å hente motiver fra hverdagslivet, og å feste dem på lerretet som lys.

Juha Rossi er født i 1954 i Finland, men har bodd mer enn halve livet i Norge. Juha har studert teknikken til mange store mestre, slik som Johannes Vermeer, Vincent van Gogh og Akseli Gallen-Kallela. Flere av verkene er inspirert av disse.

Juha Rossi

feb
20
tir
Skinnvotten – barneteater @ Bærum bibliotek Eiksmarka
feb 20@10:00-10:45

 Skinnvotten

Skuespiller Duc Mai-The spiller forestillingen «Skinnvotten»

Dette er opprinnelig et ukrainsk folkeeventyr, men er i Norge godt kjent i Alf Prøysens gjendiktning. En gammel mann har mistet skinnvotten sin i skogen, og Pilemus Silkehår er den første som finner den og flytter inn. Etterhvert kommer mange dyr og banker på og spør om å få bo bo der. Det blir trangere og trangere, og det knaker i sømmene. Men der det er hjerterom er det husrom!

Fra 5 år. Varighet ca 40 min. Pris kr 30,- både for liten og stor. Påmelding tlf 67 50 96 80 eller ei@barum.folkebibl.no

Translate »