Hva skjer?

mar
30
tor
Asker og Bærum Historielag – Årsmøte og lokalhistorisk foredrag @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 30@19:00-20:30

Asker og Bærum Historielag avholder årsmøte på Bekkestua Bibliotek. Etter årsmøtet blir det lokalhistorisk foredrag «Bekkestua – fra husmannsplass til «mini-Manhattan» (som det nå heter på folkemunne!).

Arrangementet er åpent og gratis for alle interesserte.

apr
5
ons
Kunsten å anlegge en hage @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 5@19:00-20:30
Bærum Hage- og Anleggsservice om å anlegge en hage.

Bærum Hage- og Anleggsservice om å anlegge en hage.

Bærum Hage- og Anleggsservice vil gi råd og veiledning. Hva bør man tenke på før man begynner; klima, solforhold, terreng, forhold til naboen etc. Hvilke regler gjelder for fontener og dammer?  Hva med materialvalg? Må man melde murer og trapper til kommunen? Disse og andre spørsmål vil du få svar på når vi setter hard landscaping på programmet.

Det serveres kaffe, te og kaker.

Arrangert av Bærum hagelag. Inngang kr. 50 –

apr
6
tor
Hærens situasjon i dag og utsiktene fremover @ Bærum bibliotek Bekkestua
apr 6@18:30-19:45

Generalmajor Odin Johannessen

Sjef for Hæren,
Generalmajor Odin Johannessen
holder foredrag om
Hærens situasjon i dag og utsiktene fremover
Når landmakten nå utredes, hva betyr det? Skal enheter opprettes, legges ned eller flyttes? Skal vi beholde tunge pansrede avdelinger? Hva med artilleriet?
Dette er bare noen få av de mange sentrale spørsmål som nå utredes. Det blir spennende å høre Sjefen for Hærens forventninger til utredningen om Hærens fremtid.

Åpent for alle og gratis inngang. Kaffen er klar fra kl. 18:00.

Møtet er arrangert av Asker og Bærum Forsvarsforum

apr
7
fre
«Irland. En keltisk reise» ved Kirsti MacDonald Jareg. @ Bærum bibliotek Sandvika
apr 7@12:00-13:00

irland-en-keltisk-reise7-aprilI sin nye bok om Irland forteller MacDonald Jareg på frodig vis om gæliske historiefortellere, prester, fyllebøtter, IRA-tilhengere, øykonger, laksefiskere og spellemenn, og noen av disse historiene får du høre her hos oss.

apr
22
lør
Enkelt å dyrke i egen hage! @ Bærum bibliotek Høvik
apr 22@14:30-15:30

Vi inviterer til uformelt hagetreff der Mauriucio Deliz foredrar om kompostering og miljøvennlig grønnsaksdyrking og lærer oss hva som kan dyrkes med suksess i trekasser. Petter Larsen fra Høvik lærer oss hvordan vi med hell kan dyrke vindruer i hageflekkene i Bærum. Høvik biblioteks venner serverer eplesaft og frukt.

apr
26
ons
Møt Amal Aden – en modig stemme på tvers @ Bærum bibliotek Rykkinn
apr 26@19:00-20:00

aden-amal Forfatteren og samfunnsdebattanten vil foredra om kvinner, integrering og ytringsfrihet. Som en forsinket feiring av Verdens bokdag (søndag 23. april) har vi også bedt henne dele sin kjærlighet til bøker og bibliotek med oss. Tilgangen til dette var et lysglimt i hennes svært krevende barne- og ungdomsår den første tiden i Norge. Her kunne hun hente kunnskap og inspirasjon. Sammen med de tøffe livserfaringene formet dette henne til en viktig stemme i vår tids Norge. Hennes skarpe og utfordrende ytringer har hatt sin pris og satt begrensninger for hennes personlige liv. Arrangementet er i samarbeid med Internasjonalt kvinneforum Rykkinn.
Gratis adgang.

Translate »