Hva skjer?

feb
13
man
Karneval: Aktivitetsutstilling @ Bærum bibliotek Sandvika
feb 13@09:00-feb 25@15:00


Vi finner fram rare, fine og morsomme klær med tilbehør. Utkledningstøyet er til bruk på biblioteket, og vi håper det vil appellere til rollelek.

 

feb
20
man
LEGO i vinterferien @ Bærum bibliotek Sandvika
feb 20@09:00-feb 24@16:00

Kom om bygg med LEGO på dagtid. Mandag 20. – fredag 24. februar Kl 9.00 – 16.00

feb
23
tor
Vinterferie: Oslo Reptilpark @ Bærum bibliotek Rykkinn
feb 23@12:00-14:00
2osloreptilparkDenne dagen vil det krype og kravle på biblioteket. Kom og opplev en utstilling av taranteller og kryp. Oslo reptilpark kommer på besøk. Du kan også få høre et lite foredrag om de ulike dyrene.
 
feb
25
lør
Hjertespråk på morsmålsdagen @ Bærum bibliotek Rykkinn
feb 25@13:00-14:00

morsmalsdagenHjertespråk! Ordlek, sang og quiz. Smaksprøver på spennende språk og fingermat. Feiring av morsmålsdagen for barn og voksne. Medarrangører: Barn fra Rykkinn skole og Internasjonalt kvinneforum Rykkinn.

mar
2
tor
Skinnvotten @ Bærum bibliotek Sandvika
mar 2@10:30-11:00

Barneteater etter et ukrainsk eventyr. Presenteres av Gut og kar produksjon. Fra 5 år. Pris kr 30 både for liten og stor. Ca. 30 min. Bill. bestilles på tlf 67 50 96 40. Spilles kl. 10.30 og 11.45

Dessverre FULLT

mar
6
man
Litteraturquiz for barn @ Bærum bibliotek Høvik
mar 6@15:00-16:00

jeg-er-agnesVelkommen til litteraturquiz for barn. Har du et lag eller er du alene? Meld dere på til  ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf: 67 50 96 70. Vinnerpremier er kinobilletter. Hvert lag må lese to bøker, og svare på spørsmål til bøkene dere har lest. Det kan være maks fire på hvert lag. Bøkene som skal leses til mandag 6. mars er: «Jeg er: Agnes, ønsker: Bestevenn» av Thomas Halling og «Løp» av Sverre Henmo.. Disse bøkene kan du låne på Høvik bibliotek.

Det serveres popcorn og drikke mens Quizen pågår. Arrangementet er et samarbeid med Høvik biblioteks venner.

lop

mar
9
tor
Andungen @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 9@11:00-14:00

Andungen med Teater Experia. “Mamma, det er ingen som vil leke med meg!” Andungen ser annerledes ut enn søsknene sine. Dyra på gården vil ikke være sammen med henne og stenger henne ute fra fellesskapet.Heldigvis møter Andungen Reven som ikke bryr seg om hvordan man ser ut, det er det som er inni som betyr noe. Reven hjelper andungen gjennom den tøffe vinteren og får henne til å forstå at hun er en svane..

Basert på H. C. Andersens eventyr “Den stygge Andungen”.

Ca 40 min. Fra 3 år. Pris kr 30 både for liten og stor. Påmelding fra fredag 6. januar, tlf 67 50 96 00 eller barn@barum.folkebibl.no
Forestilling både kl 11 og kl 13.

 

mar
11
lør
Låne-, quiz- og vaffeldag! @ Bærum bibliotek Høvik
mar 11@11:00-15:00

Denne dagen fyller vi biblioteket med vaffelstekere og vaffelduft og inviterer store og små til å spise masse vafler, drikke saft, te og kaffe, låne mange bøker, lydbøker og filmer. Alle barn kan delta i en uhøytidelig quiz som Høvik bibliotek lager. Fine premier. Har du ikke lånekort? Ta med ID, så lager bibliotekar Åshild dette til deg.

 

«Fra tekst til tone» musikkverksted for barn @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 11@12:00-15:00

Etter suksessen med forrige musikkverksted inviterer Olaf Andenæs på ny til kreative musikalske utfoldelser! Du kan bli med å lage helt ny musikk og du trenger ikke å kunne spille fra før. Olaf tar med instrumenter som piano, kassegitar, elgitar, bassgitar, trommer og synthesizere, så her kan du få prøve litt av hvert. «Fra tekst til tone» går ut på at vi leser litt fra en bok, for så å lage musikk som passer til handlingen i boka.

Olaf Andenæs er en erfaren musikklærer og pedagog som ved hjelp av kreative metoder gjør komponering til en morsom og intuitiv opplevelse. Anbefalt for barn fra 9-12 år.

olaf

mar
25
lør
Kan meitemark sitte opp ned? @ Bærum bibliotek Bekkestua
mar 25@13:00-14:00

LevendeLørdag! Kan meitemark sitte opp ned?

Tusenfold teater viser forestillingen om Bjarne som gleder seg til å begynne på skolen. Men han har hørt rykter om at der må man sitte rolig på stolen hele tiden….og det er jo ikke gøy, – selv om han er mye flinkere nå enn da han var kanskje to og et halvt år.

Forestillingen vipper mellom å være teaterforestilling og fysisk standup for barn, der skuespilleren henvender seg direkte til barna. Femåringen tar tak i fysiske situasjoner som barn kjenner seg igjen i, og drar dem ut i det ekstreme, som en imitasjon av barns lek. En morsom forestilling! Skuespiller og musiker: Iver Bjurgren.
min. Passer fra 3 år. Gratis.

Lørdag 25. mars kl 13. Bekkestua, Fugleberget

apr
1
lør
Påskeverksted @ Bærum bibliotek Rykkinn
apr 1@11:00-14:30
paske-2Det blir kreativt påskeverksted hvor barna får lage påskepynt. Verkstedet passer for barn i alle aldre. Foreldre er også velkomne. Kom innom og bli med!


									
apr
3
man
Litteraturquiz for barn @ Bærum bibliotek Høvik
apr 3@15:00-16:00

det-mystiske-husetVelkommen til litteraturquiz for barn. Har du et lag eller er du alene? Meld dere på til  ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf: 67 50 96 70. Vinnerpremier er kinobilletter. Hvert lag må lese to bøker, og svare på spørsmål til bøkene dere har lest. Det kan være maks fire på hvert lag. Bøkene som skal leses til mandag  3. april er: «Heksene» av Roald Dahl» og «Det mystiske huset» av Petter Lidbeck. Disse bøkene kan du låne på Høvik bibliotek.

Det serveres popcorn og drikke mens Quizen pågår. Arrangementet er et samarbeid med Høvik biblioteks venner.

C1-4_Heksene.indd

 

apr
6
tor
Rødhette og ulven @ Bærum bibliotek Eiksmarka
apr 6@10:00-10:45
Dårekisten teater: Rødhette og ulven

Dårekisten teater: Rødhette og ulven

Dårekisten teater viser dukketeaterforestillingen Rødhette og ulven

Dette er en humoristisk versjon av det kjente eventyret. Hva som skjer, vil vi ikke røpe her, bortsett fra at Rødhette står igjen som stykkets helt. Riktignok får hun god hjelp av barna, men sannerlig er hun modig! Så her blir det mye å glede seg over! – Skummel? Så absolutt ikke! Det er humoren som dominerer.

Varighet ca 40 min. Fra 4 år. Pris kr 30,- både for liten og stor. Påmelding tlf 67 50 96 80 eller ei@barum.folkebibl.no

apr
8
lør
Påskeverksted @ Bærum bibliotek Sandvika
apr 8@10:00-14:00

Mal på lerret med akrylmaling, og pynt med glitter og fjær. Kr 25,- pr. bilde. Husk maleskjorte!

apr
22
lør
LEGO – kom og bygg! @ Bærum bibliotek bekkestua
apr 22@10:00-15:30

LevendeLørdag! LEGO. Kom og bygg! Slipp fantasien løs.
Lørdag 22. april, Bekkestua

mai
4
tor
Askeladden friteater spiller forestillingen «Askeladden og de gode hjelperne» @ Bærum bibliotek Høvik
mai 4@10:30-11:15

askeladdenDet var en gang en konge, som hadde hørt tale om et skip som gikk like godt til lands som til vanns og i lufta med. Så ville han også ha slikt et, og til den som kunne bygge det, lovte han ut kongsdatteren og halve kongeriket.  Det var mange som prøvde, må vite, for halve riket kunne være godt å ha, mente de vel, og kongsdatteren kunne være bra å ha attpå; men ille gikk det med de fleste.

Dette er en familieforestilling som er inspirert av Asbjørnsen og Moes eventyr. Passer for barn fra 4 år og oppover.  Varighet ca. 35/40 min.

Billetter 30 kr. kan bestilles på  e-post ashild@barum.folkebibl.no eller på tlf 67509670. Kan også kjøpes på forhånd på Høvik bibliotek eller ved døra.

 

Translate »